COEL Examens

IP Computer training centrum Zwolle is een COEL geautoriseerd toetscentrum.

In ons toetscentrum in Zwolle worden alle gangbare examens afgenomen op het gebied van makelaardij, financiŽle dienstverlening/WFT, boekhouden en styling & design. Zowel voor initiŽle certificerings- als hercertificerings- en PE(plus)-examens kunt u terecht in ons toetscentrum dat is aangesloten bij COEL. Onze toezichthouders zijn door de overheid gecertificeerd en worden regelmatig net als de vestiging zelf gecontroleerd. Daarmee is geborgd dat kandidaten examen doen binnen een professionele en ideale situatie.

De examens worden aangeboden in de vorm van een flextoets. Een flextoets is een moderne vorm van individueel toetsen en heeft vele voordelen voor de kandidaat. De kandidaat is niet afhankelijk wanneer een examen wordt aangeboden; een flextoets doen kan namelijk gemaakt worden als er een toetsplek beschikbaar is. Hiermee heeft de kandidaat dagelijks de mogelijkheid om een toets te maken.

De examens worden gemaakt op computers. Uitgebreide kennis van computers wordt niet verwacht, wel moet u met een toetsenbord en muis kunnen werken. Doordat computers gebruikt worden voor het maken van een examen kunnen vragen eenvoudig verbeterd worden en is de duidelijkheid van een handschrift niet van toepassing. Tijdens het examen kunnen vragen net als papieren examens gemaakt worden, zo kunnen vragen overgeslagen worden, van voren naar achteren gewerkt worden, terugbladeren, etc. Afhankelijk van het gemaakte examen krijgt u direct of binnen 48 uur uitslag.


Examentijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
10:00 ⁄ 16:30 10:00 ⁄ 16:30 10:00 ⁄ 16:30 10:00 ⁄ 16:30 10:00 ⁄ 16:30

In het weekend en op feestdagen is het toetscentrum normaliter gesloten. Examentijden onder voorbehoud en kunnen afwijken. Kijk voor de actuele tijden naar de inschrijvingsmogelijkheid bij onderstaande labels.
Home
IP Trainingen
De IP-Methode
Info aanvragen
Direct aanmelden
Zaalverhuur
Contact